The Witcher

Den nye The Witcher-traileren byr på mye dramatikk og storslåtte kampscener

Se den siste traileren som slippes før premieren på Netflix.

Netflix-serien The Witcher er nå rett rundt hjørnet. I den forbindelse har produsentene nå sluppet den siste traileren før serien omsider snart ruller over skjermene.

Den nye traileren, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss en god del mer av handlingen og gir også et innblikk i grandiose kampscener.

Som med tidligere trailere fra serien sitter Game of Thrones-assosiasjonene ganske løst i den nye videoen, men om Netflix klarer å matche den umåtelig populære HBO-serien er selvsagt altfor tidlig å si noe om.

Netflix

Bygger på samme bøker som spillene

The Witcher er altså basert på de samme åtte bøkene som den kjente spillserien ved samme navn – kalt The Witcher Saga – skrevet av den polske forfatteren Andrzej Sapkowski.

Serien ble først tilkjennegjort i 2017 og har Lauren S. Hissrich som manusforfatter og produsent. Hissrich har blant annet tidligere vært forfatter for TV-serien The West Wing og både forfatter og produsent for Netflix-serien Daredevil.

Forfatteren av bokserien skal selv være med på produksjonen som konsulent, og skal være mer involvert her enn han har vært i spillserien. Serien byr på Supermann-skuespiller Henry Cavill som Geralt, Anya Chalotra som Yennefer og Freya Allan som Ciri.

The Witcher har premiere på Netflix den 20. desember.

Les også: CD Projekt RED kutter Gwent på konsoll »

Siste fra forsiden