The Witcher blir TV-serie på Netflix

CD Project RED

Netflix planlegger å publisere en TV-serie basert på The Witcher-bøkene. Dette melder produsentselskapet Platige Image i en pressemelding.

TV-serien baserer seg på de åtte bøkene om til den polske forfatteren Andrzej Sapkowski, men skal være engelskspråklig. Platige Image og Sean Daniel Company skal jobbe sammen om serien, og har satt Tomek Baginski i førersetet av produksjonen. Baginski er en tidligere BAFTA-vinner, og har vært Oscar-nominert for en kortfilm.

Sapkowski skal selv være med på produksjonen som konsulent, og virker å være mer involvert her enn han har vært i den populære spillserien fra CD Project RED.

– Jeg er svært begeistret over at Netflix skal gjøre en adapsjon av mine historier, og at de skal holde seg tro mot kildematerialet og temaene jeg har etablert i over 30 år, sier han i pressemeldingen.

Vi i spillverdenen er vi mest kjent med The Witcher-serien fra den suksessfulle polske rollespillserien. Over tre spill har vi blitt kjent med Geralt av Rivia, i en setting som er lagt etter hendelsene i bøkene.

Særlig The Witcher 3: Wild Hunt maktet å skape seg en velfortjent plass i spillhistorien, med sterk mottagelse og høye salgstall.

Fikk du med deg at det kommer en fan-laget epilog til The Witcher-spillene?
Les vårt intervju med The Witcher: Farwell of the White Wolf-skaperne »

Siste fra forsiden