Gwent: The Witcher Card Game

CD Projekt RED kutter Gwent på konsoll

Konsollspillere får flytte til PC eller mobil.

CD Projekt RED

Gwent-spillere på PlayStation 4 og Xbox One blir snart nødt til å legge kontrolleren på hylla. CD Projekt RED kunngjorde denne uken at støtten for kortspillets konsollversjon skal kuttes, for å satse sterkere på PC og mobil.

Gwent: The Witcher Card Game.
CD Projekt RED

I et åpent brev på sine nettsider forklarer utvikleren at lanseringen av Gwent på mobil har gjort oppgaven med å holde liv i samtlige versjoner litt for tøff for teamet. Valget har derfor blitt å droppe konsollene, som er spillets mins populære plattform.

– Når vi ser fremover, tror vi ikke at vi kan fortsette å støtte det økende antallet Gwent-versjoner og samtidig tilby alle de samme funksjonene for hver av dem. Ettersom PC og mobil er de mest populære plattformene blant Gwent-spillere, har vi tatt den vanskelige beslutningen om å kutte støtten for spillets konsollversjon.

Tilbyr flytting

9. desember får konsoll-Gwent sin aller siste oppdatering. Med denne introduseres også muligheten til å flytte kontoer, med all fremdrift, over til en ny eller eksisterende GOG-konto – som benyttes av både PC- og mobilversjonen.

CD Projekt RED påpeker at man ikke kan slå sammen Gwent-kontoer, så du kan kun flytte fremdriften over på en GOG-konto som ikke har spilt Gwent. Av en eller annen grunn er det kun mulig for Xbox One-spillere å ta med seg ressursen Meteorite Powder, mens de på PlayStation 4 blir nødt til å bruke opp denne før de hopper over.

Flyttetilbudet skal holde åpent frem til 9. juni 2020, da konsollversjonene offisielt stenger dørene. Mer informasjon om flytteprosessen blir tilgjengelig 9. desember.

CD Projekt RED er ellers svært opptatt med Cyberpunk 2077.
Det etterlengtede spillet skal også få en flerspillerdel »

Siste fra forsiden