Slik får du The Witcher: Enhanced Edition uten å betale en krone

Nettbutikken GOG gir bort rollespillet, men tilbudet har en liten hake.

CD Projekt RED

Dersom du enda ikke har plukket opp det første spillet i The Witcher-serien har du en god mulighet nå. Nettbutikken GOG.com deler nemlig ut gratiseksemplarer av rollespillets Enhanced Edition på PC, med én liten hake.

Eier du Gwent kan The Witcher: Enhanced Edition bli ditt.
CD Projekt RED

For å sikre deg en kopi må du være registrert som eier av Gwent: The Witcher Card Game. Samlekortspillet – som er basert på et minispill fra The Witcher 3: Wild Hunt – er riktignok helt gratis, og om du ikke er interessert trenger du ikke engang å laste det ned.

Det du må gjøre er følgende:

  1. Besøk Gwents spillside på GOG, og trykk på knappen merket «Play Free». Logg deg inn i nettbutikken om du ikke allerede har gjort det, men som nevnt er du ikke nødt til å laste ned Gwent.
  2. Gå til Gwents egen nettside, der du logger deg inn med GOG-kontoen din.
  3. Tilbake i GOG må du registrere deg for å motta velkomstgaven din – en gratis pakke med spillkort til bruk i Gwent, samt et eksemplar av The Witcher: Enhanced Edition. Du abonnerer da også automatisk på GOGs nyhetsbrev, men abonnentet kan avsluttes når som helst.
  4. Spillet finner du i spillbiblioteket ditt på GOG.com eller via skrivebordsprogrammet GOG Galaxy.

Underholdende monsterjakt

The Witcher ble opprinnelig lansert i 2007, og markerte begynnelsen på monsterjegeren Geralts etter hvert så populære reise. Seriens første spill ble i sin tid godt mottatt, men om du aldri har prøvd det er det verdt å nevne at The Witcher er et ganske dramatisk steg tilbake fra The Witcher 3.

Gamer.no gav spillet syv av ti poeng på karakterskalaen, og anmelder Mikael Harstad Groven likte spesielt historien, de moralske valgene og den vakre verdenen. Da Enhanced-utgaven kom ut året etter løftet Joachim Froholt karakteren ett hakk, på tross av at forbedringene fra originalene kanskje ikke var så store som utvikleren hadde lovet:

– Liker du rollespill, og fortsatt ikke har spilt The Witcher, bør du gjøre det nå. The Witcher: Enhanced Edition er fortsatt langt fra perfekt, men det er likevel et av de aller beste spillene sjangeren har å by på. Det er stort, vakkert og spennende, og det føles dessuten som et langt mer «voksent» spill enn flestepartene av konkurrentene på markedet i dag, skrev Froholt i 2008.

The Witcher-serien fylte ti år i fjor.
CD Projekt RED feiret jubileet med takk til fansen »

Siste fra forsiden