Gwents første enspillerkampanje tar oss med på nye eventyr i The Witcher-verdenen

«Thronebreaker» lanseres i år.

CD Projekt RED viste tirsdag frem den første enspillerkampanjen for Gwent: The Witcher Card Game. Kortspillet har så langt kun latt oss sysle med flerspillerkamper, men nå er en ordenlig historie omsider på vei.

Gwent: Thronebreaker introduserer nye utfordringer til kortspillet.
CD Projekt RED

Gwent: Thronebreaker tar oss med på eventyr i en hittil ukjent del av The Witcher-verden. Der blir vi kjent med Meve, en krigsveteran som igjen må ta opp sverd og skjold når hjemlandet hennes invaderes.

Spillere får utforske verdenen, gå løs på diverse oppdrag og selvfølgelig utkjempe kamper med Gwent-kortene. Ifølge CD Projekt RED vil kortslagene i historien by på helt nye utfordringer, med tilpassede regler som snur opplevelsen på hodet.

Gwent: Thronebreaker kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One senere i år.

Spennende kortspill

Gwent begynte sine dager som et minispill i The Witcher 3: Wild Hunt, men etter stor etterspørsel fra fans gikk CD Projekt RED i gang med en frittstående utgave. Spillet ligner i stor grad på originalen, med noen nye funksjoner, en enspillerdel og et lass med nye kort.

Gwent: The Witcher Card Game.
CD Projekt RED

Vi satt oss ned med Gwent tidligere i år, og skribent Andreas Bjørnbekk lot seg imponere av det han fikk se:

– Fraksjonene føles godt balanserte, og antallet kort og mulige slagplaner er kanskje overveldende til å begynne med, men utvikler seg til å bli spennende og morsomt etter hvert som man blir kjent med spillet. Jeg har hatt det svært morsomt med Gwent i The Witcher III, men skal innrømme at kortspillet nå er enda bedre enn det det var, konkluderte han.

Gwent: The Witcher Card Game har vært i åpen beta siden mai 2017, og kan lastes ned gratis på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Folk finner stadig nye måter å spille The Witcher 3 på.
En modifikasjon forvandler eventyret til et spinnvilt skateboardspill »

Siste fra forsiden