Hva om The Witcher 3 var et spinnvilt skateboardspill?

En modifikasjon lar Geralt skli langs den store verdenen i rekordfart.

Skjermbilde av video

Selv om det er over to år siden The Witcher 3: Wild Hunt først ble sluppet, dukker det stadig opp noe nytt snadder fra modifikasjonsmiljøet. Nyeste godbit nå er en modifikasjon kalt Geralt of Rivia's Pro Witcher 3 som gjør staute Geralt om til den mest akrobatiske skateren i nord. Resultatet ser du i videoen nedenfor (via PC Gamer, som har lagt på et passende lydspor).

Bak herligheten står modderen «Eutirion», som opprinnelig laget modifikasjonen for å åpne opp for hurtigere gjennomspillinger. Siden hovedmålet er å kunne traversere spillet hurtig, er det også lagt inn hurtigsvømming og en betydelig endring i hvordan kampsystemet fortoner seg. Du kan lese mer om hva modden inneholder på NexusMods.

Mod på mod

Som flere andre store rollespill har The Witcher 3 vært grobunn for et imponerende modifikasjonsmiljø. Overnevnte skatemod er bare ett av mange eksempler på modifikasjoner som endrer og utvider hva man kan gjøre i den temmelig åpne verdenen.

Noen har lagt inn vinter som en årstid, mens andre er mest interessert i å få til den vakreste grafikken det er mulig å rendre. En førstepersonsmodus er også noe som har blitt dyrket frem, og forbedringer på grensesnittet er en ting som alltid er velkomment. Enkelte er mer tøysete, slik som modifikasjonen som erstatter alle kamper med et slag i kortspillet Gwent.

Fikk du med deg vårt intervju med skaperne av den kanskje største modden?
The Witcher: Farewell of the White Wolf gir deg et nytt Witcher-eventyr »

Siste fra forsiden