Nå kan du spille The Witcher 3 i førsteperson

Ny modifikasjon lar deg være enda mer til stede i den vakre spillverdenen.

Skjermbilde fra demonstrasjonsvideoen.
YouTube

Rollespillet The Witcher 3 har vært ute i relativt lang tid, men holdes fremdeles i live takket være både utvidelser og diverse modifikasjoner. Nå har det dukket opp enda en fiffig mod som kan bidra til å friske opp spillet nok en gang.

Nettstedet PC Gamer har nemlig snappet opp en modifikasjon som lar deg spille The Witcher 3 i førstepersonsperspektiv – altså i beste Elder Scrolls-stil.

Kun for utforskning foreløpig

Modifikasjonen dukket først opp på det offisielle forumet til CD Projekt Red for en tid tilbake, da i en litt uferdig form. Utvikleren la nylig ut en ny demonstrasjonsvideo av modden, som indikerer at en del av det tekniske rusket er blitt fikset.

Skjermbilde fra demonstrasjonsvideoen.
YouTube

Modden er for ordens skyld kun laget for mus og tastatur, og fungerer altså ikke med håndkontroller. En annen begrensning er at den bare er ment for utforskning, og dersom du går i kamp vil perspektivet automatisk gå tilbake til tredjeperson.

Det jobbes imidlertid ennå med prosjektet, så det er ikke umulig at det hele fungerer mer eller mindre smertefritt et stykke frem i tid. Om du har lyst til å teste modden kan du laste den ned direkte fra CD Projekt Red-forumet, og demonstrasjonsvideoen ser du under.

The Witcher 3-tilleggspakken Blood and Wine har allerede fått sine egne grafikkmodifikasjoner: Denne lar deg oppleve omgivelsene i 4K »

(Video: SkacikPL)

Siste fra forsiden