PlayStation 4-spillere kan prøve Gwent til helgen

CD Projekt RED holder en teknisk test for samlekortspillet.

CD Projekt RED

CD Projekt RED har annonsert en teknisk test for samlekortspillet Gwent: The Witcher Card Game, for alle som eier en PlayStation 4. Testprioden begynner klokken 19:00, fredag 31. mars, og varer frem til 09:00, mandag 3. april.

Samlekortspillet Gwent begynte sine dager som minispill i The Witcher 3.
CD Projekt RED

I løpet av helgen kan spillere lære seg spillet gjennom en veiledningsmodus, opprette egne kortstokker og delta i kamper mot andre spillere. En internettilkobling er nødvendig for å spille, men den tekniske testen krever ikke PlayStation Plus-abonnement.

Ellers opplyser utvikleren om at spillet trenger omtrent tre gigabyte med plass, og fremdrift under testen vil ikke overføres til det endelige spillet.

Kortspill med en historie

Gwent begynte sine dager som et minispill i The Witcher 3: Wild Hunt, men etter stor etterspørsel fra fans annonserte CD Projekt RED en enkeltstående utgave i fjor. Spillet skal i stor grad ligne originalen, men utvikleren introduserer flere kort, nye funksjoner og en enspillerdel.

I kampanjemodusen legger spillere ut på en helt ny historie, med valg og konsekvenser i kjent The Witcher-stil. Underveis må man overkomme en rekke kamper, og disse blir naturligvis løst med et slag Gwent.

Dersom man ikke ikke har en PlayStation 4 kan man likevel prøve Gwent ved å registrere seg for spillets lukkede beta, som ble lansert på PC og Xbox One i fjor. En endelig lanseringsdato er foreløpig ikke fastsatt.

Får du ikke nok av CD Projekt REDs kortspill?
Denne The Witcher 3-modifikasjon bytter ut kampene i spillet med Gwent »

Siste fra forsiden