CD Projekt RED byr på nye The Witcher-eventyr om en måned

Utvikleren har satt slippdato for både Gwent og spillets frittstående kampanje.

Gwent: The Witcher Card Game og den frittstående Gwent-kampanjen Thronebreaker: The Witcher Tales vil lanseres 23. oktober på PC og 4. desember på både PlayStation 4 og Xbox One. Det kunngjorde CD Projekt RED denne uken på Twitter.

Thronebreaker tar spillere med på nye eventyr, i et spill hvor kamper utkjempes i Gwent-format.
CD Projekt RED

Samlekortspillet Gwent har vært i åpen beta på samtlige plattformer i lengere tid, og får altså sin endelige lansering – sammen med en enorm overhaling av opplevelsen. I den omfattende Homecoming-oppdateringen, som slippes samtidig med fullversjonen, introduserer utvikleren en haug med visuelle nyvinninger til både kortene og spillbrettet.

I videoen øverst i artikkelen gir CD Projekt RED en smakebit på hva spillere kan forvente av Gwent: Homecoming.

Frittstående kampanje

Den frittstående Thronebreaker-kampanjen var opprinnelig bygget inn i Gwent, men vokste seg såpass stor at utvikleren valgte å gi ut hele greia i en separat pakke. Spillet tar for seg en helt ny historie fra The Witcher-universet, med nye områder, figurer, oppdrag å gå løs på og selvfølgelig Gwent-kamper i hopetall.

Til sammen lover CD Projekt RED rundt 30 timer med innhold i Thronebreaker. Du trenger ikke eie Gwent for å spille, men i motsetning til det opprinnelige kortspillet må du åpne lommeboken for å sikre deg kampanjen. Hvor mye Thronebreaker vil koste har ikke utvikleren avslørt enda.

CD Projekt RED pusler også videre med Cyberpunk 2077.
Nylig fikk vi se hele 50 minutter fra det etterlengtede spillet »

Siste fra forsiden