Gwents enspillerdel blir et frittstående rollespill på 30 timer

CD Projekt RED avholdt nylig en konferanse hvor de la frem resultatene for årets første halvdel, og under konferansen delte studioet en ny, interessant opplysning om den kommende enspillerdelen av kortspillet Gwent.

Den kommende kampanjeutgaven av Gwent – kalt Thronebreaker – blir et frittstående rollespill med en spilletid på rundt 30 timer, kunne studioet røpe under konferansen.

Dermed blir altså Thronebreaker en mye mer omfattende affære enn først antydet, med både valg og konsekvenser, men det blir fremdeles utfallet av kortspillet som bestemmer handlingene dine.

CD Projekt RED

Ble utsatt

At spillet blir frittstående betyr altså at man ikke trenger å være i besittelse av Gwent: The Witcher Card Game for å kjøre det.

Thronebreaker skulle opprinnelig komme i 2017, men ble senere utsatt, nettopp med den begrunnelse at de ville gjøre spillet større og bedre.

Enspillerdelen tar oss med på eventyr i en hittil ukjent del av The Witcher-verden. Der blir vi kjent med Meve, en krigsveteran som igjen må ta opp sverd og skjold når hjemlandet hennes invaderes.

Spillere får utforske verdenen, gå løs på diverse oppdrag og selvfølgelig utkjempe kamper med Gwent-kortene. Ifølge CD Projekt RED vil kortslagene i historien by på helt nye utfordringer, med tilpassede regler som snur opplevelsen på hodet.

CD Projekt RED har ennå ikke gitt oss en lanseringsdato for Thronebreaker, men det skal etter planen komme i løpet av det fjerde kvartalet i år.

Les også: Her dukker nynorsk opp i Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden