Gwents enspillerdel kommer neste år

CD Projekt RED trenger mer tid på å gjøre Thronebreaker større og bedre.

Gwent begynte sine dager som et kortminispill i The Witcher 3: Wild Hunt, men etter stor etterspørsel fra fans gikk CD Projekt RED i gang med en frittstående utgave. I sommer ble også en historiedrevet enspillerkampanje kalt Thronebreaker kunngjort, og nå har studioet kommet med en oppdatering om denne.

På Gwent-spillets hjemmeside kunngjøres det at Thronebreaker utsettes til neste år med den begrunnelse at de ønsker å gjøre den enda større. Opprinnelig var det meningen at enspillerkampanjen skulle komme i år.

Studioet beklager til alle fans som hadde gledet seg til å bruke juleferien til å teste det ut, men lover at spillet vil forbedret som en følge av forsinkelsen.

CD Projekt RED

Ukjent del av Witcher-verdenen

Gwent: Thronebreaker tar oss med på eventyr i en hittil ukjent del av The Witcher-verden. Der blir vi kjent med Meve, en krigsveteran som igjen må ta opp sverd og skjold når hjemlandet hennes invaderes.

Spillere får utforske verdenen, gå løs på diverse oppdrag og selvfølgelig utkjempe kamper med Gwent-kortene. Ifølge CD Projekt RED vil kortslagene i historien by på helt nye utfordringer, med tilpassede regler som snur opplevelsen på hodet.

Studioet kan for øvrig opplyse om at oppdateringer av flerspillerdelen av Gwent vil komme med stadig høyere hyppighet fremover siden spillet skal ut av beta neste år. Oppdateringene som kommer vil inkludere flere kort, utfordringer, i tillegg til justeringer av balanseringen og tekniske forbedringer.

Gwent: The Witcher Card Game har vært i åpen beta siden mai 2017, og kan lastes ned gratis på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Studioets neste storspill heter Cyberpunk 2077: Med det skal spillerne få det de betaler for, lover studioet »

Siste fra forsiden