Gwent får åpen betatest på PC, PlayStation 4 og Xbox One neste uke

Deltakere fra den lukkede testen vil belønnes for sin innsats.

CD Project Red

Etter over et halvt år med lukket testing er CD Projekt RED omsider klare til å utvide betaen for Gwent: The Witcher Card Game. Utvikleren annonserte denne uken at en åpen testperiode for spillet vil sparkes i gang 24. mai, på PC, PlayStation 4 og Xbox One:

Snart får flere spillere prøve Gwent.
CD Projekt RED

– En offentlig beta er det neste steget i spillets utviklingsprosess. [...] Det er også en sjanse for mange nye spillere å spille Gwnet for første gang, og vi ser frem til å gjøre spillet enda bedre med deres hjelp, sier utviklingssjef Benjamin Lee i en pressemelding.

Belønning for lukket betadeltakelse

Den åpne betaen begynner med fullstendig blanke ark, for å gjøre opplevelsen så rettferdig så mulig. Fremdrift fra den lukkede testen skal dermed nullstilles, men som takk for hjelpen vil deltakere belønnes med kortpakker og annet innhold.

Belønninger deles ut på basis av erfarignsnivå og rang som spillere oppnådde under den lukkede betaen. Utvikleren forsikrer også om at de som kjøpte kortpakker med ekte penger vil få igjen kortpakkene ved begynnelsen av den åpne betaen.

Til slutt forteller CD Projekt RED at overgangen fra lukket til åpen testing vil ta et par dager. Gwent-serverne stenges dermed for vedlikehold den 22. mai, før de åpnes igjen 24. mai.

Gwent-betaen imponerte vår skribent.
Les sniktitten på kortspillet her »

Siste fra forsiden