The Witcher - Netflix

Netflix planlegger en tredje sesong av The Witcher

Serien har blitt en satsning for Netflix.

Volveren himself.
Netflix

En ny oppføring i databasene til Writer's Guild of America avslører at Netflix planlegger en tredje sesong av TV-serien The Witcher. Det var nettsiden Redanian Intelligence som først fant ut av dette.

I oppføringen nevnes det at tredje sesong, som de to første, skal ha seriesjef Lauren Hissrich med på laget som produsent. Ellers vet vi lite.

Har skissert sju sesonger

At en tredje sesong ligger i kortene er noe vi har hørt nyss om tidligere, men dette er det første håndfaste livstegnet. Lauren Hissrich har tidligere sagt at hun har skissert syv sesonger av serien, og at hun ønsker å ta TV-serien i en annen retning enn den vi har sett i CD Projekt REDs spill som er basert på den samme bokserien.

For øyeblikket jobber Hissrich og gjengen først og fremst med å filme ferdig andre sesong, som ble satt på is da corona-epidemien begynte å blusse opp. Pausen varte fem til august, da filmingen begynte igjen. Sesongen skal etter planen slippes i andre halvdel av 2021.

LES OGSÅ: The Witcher-bøkene oversettes til norsk »

The Witcher har gjort det bra for Netflix.
Netflix

Som i første sesong er det Henry Cavill som portretterer «volveren» Geralt of Rivia. Han omkranses av Anya Cholatra som Yennefer of Vengeberg, Joey Batey som Jaskier og Freya Allan som Ciri.

Et nytt knippe skuespillere har slengt seg på lasset i sesong to. Blant annet skal norske Kristoffer Hivju spille Nivellen.

I tillegg til TV-serien planlegger Netflix mer The Witcher-innhold. Animasjonsfilmen The Witcher: Nightmare of the Wolf skal lages av teamet bak Legend of Korra, mens spin-off-serien The Witcher: Blood Origin skal romme seks episoder og ta for seg den første volveren. Ingen av prosjektene har fått dato.

Den første sesongen av The Witcher seilte inn som en av Netflix største debutsesonger noensinne da den ble sluppet sent i 2019. Vi synes det var fortjent, og vår skribent slo til med syv av ti på karakterskalaen. I anmeldelsen meldte vi om solid underholdning, der spesielt Henry Cavill gjør en god figur i rollen som Geralt of Rivia.

LES OGSÅ: CD Projekt RED har planene klare for et nytt The Witcher-spill »

Siste fra forsiden