The Witcher - Netflix

Netflix' The Witcher-dato avslørt med ny trailer

Geralt kommer hjem til jul.

20. desember er datoen da Netflix-serien The Witcher slippes løs i det fri. Det bekreftet strømmetjenesten denne uken via en fersk trailer.

Roach!
Netflix

Traileren – som du ser i videovinduet øverst på siden – durer på med mer action, i tillegg til å gi et par hint her og der om hvordan historien vil utarte seg. Geralt of Rivia, spilt av Henry Cavill, svinger sverdet i fri flyt og drar til og med litt magi opp av hatten.

Den sølvhårede hovedpersonen får selskap i traileren av blant annet Yennefer og Ciri, som spilles av henholdsvis Anya Chalotra og Freya Allan. Begge to later til å bli svært viktige for historien, som først og fremst trekker inspirasjon fra bøkene og ikke fra spillserien til CD Projekt RED.

Netflix har riktignok ikke glemt fans av spillene, og ganske nøyaktig halvveis ut i traileren dukker det opp en scene som mange bør dra kjensel på – i hvert fall dersom du har spilt The Witcher 3: Wild Hunt.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

The Witcher-serien vil i første omgang bestå av åtte episoder. Netflix har imidlertid omtalt dette som den første sesongen, som kan antyde at selskapet planlegger å lage mer etter hvert.

Les også: Cuphead blir Netflix-serie »

Siste fra forsiden