The Witcher: Nightmare of the Wolf

Netflix' The Witcher-film skal handle om Vesemir

Geralts mentor blir stjerna i Nightmare of the Wolf.

CD Projekt RED

I kjølvannet av Netflix' The Wticher-suksess kunngjorde strømmegiganten en animert film basert på forfatter Andrzej Sapkowskis berømte univers. Filmen skal hete Nightmare of the Wolf, men i motsetning til TV-serien ser det ut som vi får en annen hovedperson enn Geralt of Rivia.

Les også: CD Projekt RED og The Witcher-forfatteren har skværet opp »

Vesemir trente opp flere Witchere, inkludert Geralt, ved Kaer Morhen.
CD Projekt RED

Basert på Netflix' egen beskrivelse skal vi i stedet bli kjent med en ung Vesemir. Mannen som trente opp Geralt har selvfølgelig sin egen historie å fortelle, og filmen tar oss med til begynnelsen av hans Witcher-karriere.

– Lenge før han var mentor for Geralt, begynner Vesemir sin egen ferd som en Witcher etter at den mystiske Deglan gjør krav på ham gjennom Overraskelsens lov, lyder beskrivelsen.

Vesemir dukket aldri opp i TV-seriens første sesong, men tilhengere av The Witcher-universet kjenner nok igjen den erfarne og til tider gretne lederen fra både bøker og spill.

Det store spørsmålet blir naturligvis hvem som skal gi stemmen til Vesemir. Fans har tidligere kjempet hardt for å få Mark Hamill til å spille Geralts mentor i TV-seriens andre sesong, noe Hamill selv har meldt en viss interesse for.

– The Witcher-serien er egentlig ganske teit, men det gjør ikke noe,
Les vår anmeldelse av Netflix-seriens første sesong »

Siste fra forsiden