The Witcher - Netflix

Netflix' The Witcher-serie får enda en sesong

Strømmetjenesten bekrefter.

Netflix

Netflix' The Witcher-serie får sin etterlengtede premiere om en drøy måned, men allerede nå kan strømmetjenesten bekrefte at enda en sesong er på vei.

I en Twitter-melding forteller Netflix at sesong to kommer en gang i 2021. Det blir dermed en stund å vente, men ettersom den første sesongen enda ikke er ute blir det jo noe for fans å bedrive i mellomtiden.

Naturlig nok hadde Netflix ingen detaljer å avsløre om hva som skal skje i 2021. Serieforfatter Lauren Hissrich melder imidlertid at både Geralt, Yennefer og Ciri vil vende tilbake for flere eventyr.

Action, badekar og hester

Siden The Witcher-serien offisielt ble kunngjort i 2017, har Netflix servert sporadiske dryss med informasjon som kulminerte i lanseringen av en offisiell trailer for et par uker siden.

Basert på det vi har sett så langt, ser dette ut til å bli en mørk serie med dystre temaer, ispedd med sverdsvinging, monstre og en dose magi. Historien er basert på bøkene fra forfatter Andrzej Sapkowski, men fans av spillene vil også dra kjensel på mye av det som foregår – inkludert en viss scene med et badekar.

Det er Supermann-skuespiller Henry Cavill som tar rollen som helten Geralt of Rivia, mens Yennefer og Ciri spilles av henholdsvis Anya Chalotra og Freya Allan. Trioen får selvfølgelig også selskap av mange andre figurer, inkludert Roach, Geralts trofaste ganger.

Sonic-filmen har fått nytt utseende etter massiv kritikk.
Ny trailer viser hvordan pinnsvinet ser ut nå »

Siste fra forsiden