Call of Duty Nicki Minaj

Nicki Minaj og Snoop Dogg inntar Call of Duty

21 Savage og Lara Croft tar også turen.

Nicky Minaj og Snoop Dogg inntar Call of Duty.
Activision Blizzard

Rapperen Nicki Minaj blir en av de nye figurmodellene som lempes inn i Call of Duty Warzone og Modern Warfare 2 snart. Det melder Call of Duty-bloggen, samtidig som de slipper flere detaljer om den neste sesongen i spillet.

Minaj får følge av rapperne Snoop Dogg og 21 Savage, og sammen skal trekløveret være galleonsfigurer for spillets feiring av 50 år med hip-hop.

Snoop Dogg skyter fra seg.
Activision Blizzard

For Snoop Doggs del blir dette den tredje gangen han låner seg til Call of Duty – først via en stemmepakke til Call of Duty: Ghosts i 2014, og som et Operator-skin i Call of Duty Vanguard i fjor.

Selv om Call of Duty har latt spillere ikle seg hammen til flere ekte personer tidligere, er Minaj den første ekte kvinnen som blir med i Operator-galleriet. Fra før av har spillerne fått boltre seg på slagmarken med kjendiser som Lionel Messi og Kevin Durant.

Oversikt over alt som kommer med sesong 5 nå i høst.

Samtidig melder PlayStation Blog at Lara Croft også skal figurere i spillet i løpet av høsten. Den offisielle Call of Duty-bloggen nevner ikke dette selv, så det kan se ut som om det er snakk om en eksklusiv PlayStation-opptreden her.

Alt dette skjer i tandem med lanseringen av sesong 5 av Modern Warfare 2 og Warzone 2. august. Da kommer det også en god del nytt inhold til spillet, slik som nye kart, våpen og et event i Warzone som skal markere avdukingen av høstens nye Call of Duty-spill. Activision har fra før av så å si bekreftet at det neste spillet blir Call of Duty Modern Warfare 3.

LES OGSÅ: Activision tjener nå mer på PC-spill enn konsollspill »

Siste fra forsiden