Nintendo forteller om Actionloop

Nintendo har fortalt litt om Actionloop, et nytt hjernetrimspill for DS.

Actionloop er nok et spill i Nintendos Touch! Generations-serie, og beskrives som et morsomt og avhengighetsskapende spill for alle aldersgrupper. Målet er å fjerne diamanter fra banen ved å danne kombinasjoner av minst tre diamanter med samme farge. Dette gjøres ved å snu dem, ved hjelp av stylus-pennen.

Nintendo forteller at timing og nøyaktighet er essensielt, da diamantene er i konstant bevegelse og må fjernes før de når slutten av banen. For å overleve må spilleren være så effektiv som mulig, for eksempel ved å legge opp til større kjedereaksjoner.

Spillet kommer med fire ulike moduser; "challenge mode", hvor målet er å fjerne så mange diamanter som mulig før, "quest mode", hvor spillerne belønnes med spesielle diamanter når de gjør det godt, "checkmate mode", hvor spillerne får statiske hjernetrimoppgaver og til slutt, flerspillermodus, hvor to spillere kan spille sammen.

Hvordan flerspillermodus utarter seg er litt avhengig av om begge spillerne har spillet eller ikke. Om bare en har spillet, kan det sendes trådløst over til den andre DS-en, men om begge har spillet, låses det opp ekstra funksjonalitet tydelig inspirert av Puyo Pop-spillene. Da straffes nemlig den ene spilleren når den andre gjør det godt, og omvendt.

Actionloop skal etter planen lanseres i Europa 27. oktober i år.

Siste fra forsiden