Nintendo har ingen konkrete planer om å lage miniversjon av Nintendo 64

Vil likevel ikke utelukke at noe kan skje i fremtiden.

Wikipedia

Små versjoner av eldre spillkonsoller har blitt god butikk de siste årene, og etter at Nintendo slapp både mini-NES og -SNES har mange håpet at turen snart skal komme til Nintendo 64. Det japanske selskapet er imidlertid ikke så ivrig med å pumpe ut flere miniatyrkonsoller.

Nintendo har sluppet miniversjoner av både NES og SNES, men har foreløpig ingen planer om å lage flere småttinger.
Audun Rodem, Gamer.no

I et intervju med Kotaku fortalte Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aimé at utvikleren ikke har noen planer om å lage en Nintendo 64 Classic.

– Da vi lanserte de to første Classic-konsollene var vi veldig tydelige på at de kun var tidsbegrensede muligheter som vi leverte i overgangsperioden mellom Wii U og Switch. Det var den strategiske grunnen til at vi lanserte NES Classic, sa Fils-Aimé.

Satser på Nintendo Switch Online

Mens han er klar over at fansen forventer flere små konsoller, forklarte Fils-Aimé at Nintendo heller satser på andre måter å bringe klassiske spill til fansen. Utvikleren tilbyr nå diverse eldre titler gjennom betaltjenesten Nintendo Switch Online, og planen er å trappe opp det tilbudet på et eller annet vis i tiden fremover.

Likevel ville Fils-Aimé ikke utelukke at planene kan endre seg. Akkurat nå foreligger det imidlertid ingen planer, og Nintendo virker ikke å ha noe hastverk med å endre på sin nåværende strategi.

Nintendo slår kraftig ned på piratkopiering av sine eldre spill.
Selskapet ble nylig tildelt 104 millioner kroner i sak mot ROM-nettsider »

Siste fra forsiden