Nintendo kunngjør ny DS

Kommer til våren

Nintendo DSI får spennende tilbehør som kamera, støtte for SD-kort og større skjermer.

Nintendo har nå kunngjort sin neste versjon av den ekstremt populære DS-konsollen. Den heter Nintendo DSI, og kommer blant annet med kamera (på tre megapiksler) og innebygd fotoredigeringsprogramvare.

Fotomanipulering med DSI.

I tillegg er skjermene 17% større, og konsollen kommer med inngang for SD-kort, for lagring av bilder. Ulempen er at det ikke lenger blir mulig å bruke GBA-spill på systemet.

Nintendo DSI kommer også til å ha en innebygd nettleser, og mulighet for å laste ned spill fra Nintendos nettbutikk, som kan lagres på SD-kort. Dette vil fungere omtrent som på Wiiware og Virtual Console for Wii.

Prisene på de nedlastbare spillene vil variere, og alternativene er 200, 500 og 800 Nintendo-poeng. Noen vil også være gratis.

Det skrytes også av bedre lydkvalitet og større muligheter for å justere hvordan lyden skal avspilles. Maskinen vil også være 12% tynnere enn DS Lite.

Nintendo DSI skal lanseres i november i Japan, mens vi europeere får den til våren. Informasjon på japansk finner du hos Nintendo, og Videogaming 247 har dekket pressekonferansen.

Siste fra forsiden