Nintendo lanserer MP3-spiller for DS

I desember lanserer Nintendo et system som lar deg bruke din DS eller GBA som en MP3-spiller. I tillegg kommer det Wi-Fi-soner i alle McDonalds-restauranter.

Nintendo har nå kunngjort at de vil lansere Nintendo MP3 Player i Europa. Dette systemet lar eiere av DS eller GBA (SP og Micro-modellene) bruke systemet sitt som en ordentlig MP3-spiller. Brukere kan lagre omtrent 150 sanger på et vanlig 512 MB SD-minnekort, som igjen kan puttes inn i kassetten.

Når brukeren så putter kassetten inn i konsollen sin (som et vanlig GBA-spill), kan han velge sanger fra skjermen. Systemet selges uten SD-kort eller minnekortleser for PC, som du trenger for å få sangene fra datamaskinen din til SD-kortet.

Dette systemet gjør Nintendo DS eller Game Boy Advance til et rimelig alternativ for de som liker å både lytte til musikk og spille spill mens de er på farten, men som har begrenset plass i lommene sine. Nintendo planlegger å lansere Nintendo MP3 Player den 8. desember i år.

Nintendo har også kunngjort at man snart kan besøke alle landets McDonalds-restauranter og koble seg opp på nettet med Nintendo DS. Implementeringen av trådløst nettverk er allerede i gang, og restaurantene kommer til å bli utstyrt med operativnøytralt nettverk i løpet av måneden.

Siste fra forsiden