Legend of Zelda: Link's Awakening - Switch

Nintendo pusser opp Link's Awakening for Switch

Det klassiske Zelda-spillet gjenoppstår i helt ny drakt.

Onsdag kveld holdt NIntendo sin første Direct-presentasjon for 2019, med ferske detaljer om kommende Switch-spill. Blant titlene som ble avduket var det klassiske The Legend of Zelda: Link's Awakening, som gjenoppstår i helt ny drakt på Nintendo Switch.

Pusses opp fra grunnen

Link på oppussede eventyr på Koholint-øya.
Nintendo

Link's Awakening ble opprinnelig lansert på Game Boy i 1993, og forteller historien om en Link som blir fanget på den monsterbefengte øya Koholint – der man blant annet støter på skurker fra Mario-universet, som Goomba og Chain Chomp.

Spillet var det første i Zelda-serien som foregikk utenfor kongeriket Hyrule, og foruten protagonisten selv og prinsesse Zelda er de fleste av seriens faste figurer ikke med.

Som du kan se i traileren over er nyversjonen gjenskapt helt fra grunnen, med en fersk visuell stil. 8-bit-grafikken er byttet ut med mer moderne 3D-grafikk, med en kameravinkel som veksler mellom ovenfra-og-ned og tradisjonell sideskrollerstil.

Foreløpig har ikke Nintendo satt en offisiell lanseringsdato for The Legend of Zelda: Link's Awakening. Planen er imidlertid å lansere det en gang i løpet av 2019. Mens du venter kan du kikke på noen skjermbilder nederst i artikkelen.

Nå kan du også spille Tetris battle royale på Switch.
Tetris 99 er tilgjengelig for Online-abonnenter nå »

Siste fra forsiden