Nintendokatter på vei?

I et intervju med Eurogamer har Nintendos Hideki Konno innrømmet at en kattebasert oppfølger til Nintendogs ikke er utelukket.

Hvis du er et kattemenneske, sender du utvilsomt misunnelige blikk på siklende hundefolk som i disse dager gleder seg til at knallsuksessen Nintendogs kommer til Norge. Nintendo ser imidlertid ikke ut til å ha glemt de som foretrekker kalkulerende små fugledrepere fremfor menneskets beste venn, og nå har Hideki Konno røpet at selskapet kan være i ferd med å lage et kattespill.

I et intervju med Eurogamer fortalte han nemlig at Nintendo utforsker mulighetene til å lage Nintendogs-aktige spill med fokus på andre dyr enn hunder. Under utviklingen av Nintendogs stod valget mellom å lage et kattebasert spill eller et hundebasert spill, og Konno fortalte at de allerede har mye materiale (kattemodeller, osv) klart til en eventuell Nintencats-versjon.

Ulempen med katter i forhold til selve Nintendogs-konseptet, er at det ikke er særlig lett å lære dem å utføre triks. Katter kan gjøre mange rare ting, men det er som oftest på eget initiativ, uten at det er mulig å få dem til å gjenta bedriftene på kommando. I og med at det å trene hundene opp til å gjøre triks er en viktig del av Nintendogs-konseptet, ser det ut til at Nintendo må gjøre en del endringer om de skal lage kattespill.

Det gjenstår med andre ord å se om Nintendo vil lage kattespill, men det ser ikke direkte usannsynlig ut. I mellomtiden kan du glede deg til at Nintendogs blir lansert i oktober.

Siste fra forsiden