Nintendos E3-presentasjon fokuserer på Super Smash Bros.

Samtidig har Nintendo kunngjort et rollespill til mobil.

Den store spillmessen E3 nærmer seg med stormskritt. Nå har Nintendo lettet litt på sløret om hva vi kan vente oss fra dem under arrangementet, og kanskje ikke helt overraskende er det den store, nye førstepartstittelen som står i fokus.

Nintendo skal nemlig hovedsakelig ta for seg den kommende Switch-versjonen av Super Smash Bros. på årets E3-messe. Dette spillet ble kunngjort under Direct-sendingen i mars og er altså den neste tittelen i det som begynner å bli en ganske lang slåssespillserie.

Trailer fra det nye mobilspillet Dragalia Lost.

Slipper rollespill til mobil

Nintendo skal avholde en ny videopresentasjon den 12. juni, hvor de tar for seg spill som lanseres i nær fremtid, og etterpå skal de kjøre sin tradisjonelle Treehouse: Live-direktesending hvor blant annet Super Smash Bros vil bli spilt og vist frem i detalj.

I tillegg til dette kom Nintendo nettopp med en annen og litt overraskende kunngjøring. Selskapet skal nemlig lansere et nytt mobilspill, som blant andre Eurogamer fikk med seg.

Det nye mobilspillet er et rollespill, som er noe vi ikke ser altfor ofte fra Nintendo selv, og tittelen på spillet er Dragalia Lost. Spillet skal utvikles i samarbeid med det japanske studioet Cygames, som Nintendo har en liten eierandel i. Det skal først lanseres i Japan og andre asiatiske regioner, men kommer til vesten senere.

Utover dette er det ikke så mye som er kjent om spillet, men det finnes allerede en trailer som kan gi en indikasjon på hva vi kan vente oss. Den kan du se under.

Nintendo gjør det bra for tiden: Femdoblet profitten på grunn av Switch »

Siste fra forsiden