No Man’s Sky krever ikke PlayStation Plus-abonnement

PlayStation 4-spillere slipper å betale for spillets flerspillerfunksjoner.

Hello Games

I No Man’s Sky får spillere sammen utforske og sette navn på hver krik og krok av Hello Games’ enorme univers. Sjansen for at du faktisk vil treffe på andre er imidlertid så liten at Sony klassifiserer spillet som en enspilleropplevelse.

Sjansen for å støte på andre No Man's sky-spillere er liten.
Hello Games

Sony har derfor droppet kravet om at PlayStation 4-spillere må ha PlayStation Plus-abonnement for å kunne nyte flerspillerfunksjonene i No Man’s Sky. Det melder spillgiganten i en uttalelse til Game Informer Australia:

– PlayStation Plus er ikke et krav for å spille på nettet, men du er nødt til å ha en internettforbindelse for å registrere oppdagelsene dine i spillets universelle atlas, fortalte en representant for Sony.

PC-utsettelse?

Etter flere forsinkelser er det nå bare to uker igjen til lanseringen av No Man’s Sky – den 10. august. Det kan imidlertid se ut til at ventetiden for PC-spillere har blitt enda litt lengre, for ifølge spillets nettside kommer ikke PC-versjonen før den 12. august.

Tidligere skulle PC- og PlayStation 4-utgavene lanseres samtidig, og hvorfor dette nå har endret seg er foreløpig uvisst. Vi har kontaktet Hello Games og vil oppdatere saken dersom det kommer en offisiell uttalelse fra utvikleren.

Vi fikk prøve No Man’s Sky tidligere i år.
Les vår sniktitt på spiller her »

Siste fra forsiden