No Man’s Sky-utvikleren bryter stillheten

Lover store endringer og forbedringer til romspillet.

No Man's Sky.
Hello Games

Lanseringen av No Man’s Sky i august i år ble møtt med krass kritikk av mange som mente spillet ikke leverte det utvikler Hello Games hadde lovet. I månedene som fulgte stormet det voldsomt rundt spillet, men i stedet for å svare for seg trakk Hello Games seg tilbake fra rampelyset.

Hello Games har vært stille siden lanseringen av No Man's Sky.
Hello Games

Nå har utvikleren endelig brutt stillheten, og på sine nettsider forklarer teamet at de har fulgt nøye med på både positiv og negativ kritikk av No Man’s Sky:

– Diskusjonen rundt No Man’s Sky siden lanseringen har vært intens og dramatisk. Vi har vært stille, men vi hører på dere og fokuserer på å forbedre spillet som teamet vårt er utrolig glad i, skriver Hello Games.

Ser fremover

Siden august har Hello Games sluppet syv oppdateringer til No Man’s Sky, som har rettet opp i mange av feilene som plaget spillets lansering. Nå ser utvikleren omsider fremover, og den neste oppdateringen – som skal lanseres denne uken – legger grunnlaget for flere kommende funksjoner:

– I løpet av de siste ni ukene har vårt lille team jobbet hardt med utvikling, testing og sertifisering av oppdateringen. Det blir ikke vår største oppdatering, men den er begynnelsen på noe.

Nøyaktig hva vi kan vente oss er foreløpig uklart, men oppdateringen skal blant annet ta det første steget mot implementering av basebygging i spillet. Flere detaljer skal avsløres om kort tid, og så snart alt er klart vil utvikleren publisere en fullstendig liste over alle endringene som introduseres.

No Man’s Sky ble klaget inn til det britiske reklametilsynet.
Romspillet blir nå etterforsket for villedende markedsføring »

Siste fra forsiden