Nok en klassiker pusses opp?

Kanskje får vi gjensyn med en av Lucasarts' gamle travere.

Telltale er et firma kjent for nyutviklingen av kjære Lucasart-klassikere som Sam & Max og Monkey Island. Sam & Max-serien har tidligere vært utgitt på PC og har nå nettopp blitt tilgjengelig på Xbox Live, mens The Secret of Monkey Island er på vei i en nyopppusset utgave til nevnte plattformer.

I et intervju med Videogamer nevner sjefshøvdingen for Telltale, Dan Connors, at Day of the Tentacle er en gammel favoritt. Han bekrefter naturlig nok ingenting, men han nevner at Day of the Tentacle er en av de tre store klassikerne til Lucasarts, der Sam & Max og Monkey Island er de to andre. Selv om det ikke nødvendigvis trenger å være en indikasjon på at vi får treffe Bernard, Hoagie og Laverne igjen, sier Dan at det kan la seg gjøre.

Om det er snakk om en oppusset versjon av originalen som Secret of Monkey Island, eller et nytt spill som Sam & Max vites ikke. Derimot nevner Dan at det hadde vært stilig å treffe Hoagie som 32-åring. Uansett så vil salgstallene til de andre Lucasarts-spillene ha mye å si for et Day of the Tentacle-spill.

Sam & Max er tilgjengelig nå på PC, Wii og Xbox Live. The Secret of Monkey Island kommer i løpet av sommeren til PC og Xbox Live. Tales of Monkey Island kommer til PC og Wii i 5 månedlige episoder fra og med 7 juli.

(Kilde: Shacknews)

Siste fra forsiden