Nordavind - Rocket League

Nordavind har samlet et nytt lag for å gjenerobre norsk Rocket League

Femdobbelt seriemester Jørgen «Jwols» Olsen inntar rollen som trener.

Mads «Maadzz» Gjelsten tar på seg Nordavind-drakten i høst.
Sindre Stien/Good Game

Telialigaens høstsesong i Rocket League blir en ganske uvant affære, ettersom Nordavind ikke stiller som regjerende mester. Oslo-klubben røk på sitt første tap i et sluttspill på fem sesonger i mai, og når ligaen begynner på igjen blir det med helt nye fjes i stallen.

Avdukingen av ny tropp kom via Nordavinds Twitter-konto. Der blir det klart at klubben har snappet opp Granit-duoen Theo «Trex» Gagnat og Sondre «Enlid» Enlid, samt Razzle Dazzlers-veteran Mads «Maadzz» Gjelsten.

Den nye trioen oser av talent, og ambisjonen for høsten er klar; Nordavind skal tilbake på topp i norsk Rocket League.

– Telialigaen skal vinnes

«Jwols» (i midten) vant fem strake Telialiga-titler med Nordavind. Her avbildet sammen med «Al Dente» (venstre) og «Reganam» (høyre).
Sindre Stien/Good Game

Mannen som skal styre laget mot suksess er ingen ringere enn Jørgen «Jwols» Olsen. Telialigaens femdoble mester la spillerkarrieren på hylla i vår, men er tilbake i rollen som trener.

– Planen var å se etter noen form for trenerrolle. Om det var for enkeltspillere eller som trener i et lag visste jeg ikke da, men ville bare gjøre noe innen coaching. Så kontaktet Nordavind meg i sommer, og lurte på om jeg var interessert i å være trener for et nytt norsk lag, forteller Olsen om overgangen.

Da «Jwols» kom om bord var planene for det nye laget delvis lagt, og etter noen innspill fra den nybakte treneren kom alle bitene til slutt på plass.

Etter andreplassen i vår jakter «Trex» på mer suksess i Telialigaen.
BESL Pro

«Trex» og «Enlid» har allerede mye erfaring sammen – og tok blant annet andreplass i Telialigaen i vår. Med «Maadzz» – som selv har tre andreplasser og to tredjeplasser – som ny tredjemann trengs det litt tid for å bli kjent med hverandre, men med den jobben unnagjort tror «Jwols» på store ting både her hjemme og utenfor Norges grenser.

– Telialigaen skal vinnes. Internasjonalt blir målet å gjøre det bra i regionsturneringer og etter hvert klare å kvalifisere oss til major-turneringer.

Rocket League-kommentator og ildsjel Anders «Exuses» Skjulestad forventer også suksess for det nye Nordavind. Han ser på trioen som favoritter for høstsesongen i Telialigaen, og mener også at gutta har det som skal til for å hevde seg internasjonalt.

– Det er en lagoppstilling som kan kjempe blant de beste. På verdensbasis, melder Skjulestad kontant.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Telialigaens høstsesong i Rocket League går av stabelen 3. september.

LES OGSÅ: Påmeldingen til Telialigaen er åpen »

Siste fra forsiden