Nordavind i StarLadder Berlin Minor Closed Qualifier

Nordavinds ferd mot StarLadder Berlin Major er over

– Vi må jobbe med feilene vi gjør, sier Jesper «TENZKI» Plougmann Mikalski.

Nordavind er slått ut av StarLadder Berlin Minor Closed Qualifier.
Sindre Stien/Good Game

NORDAVINDS RESULTATER

Vis mer

Nordavind 0 - 2 CR4ZY
Nordavind 1 - 2 Tricked

Mandag gikk startskuddet for StarLadder Berlin Minor Closed Qualifier, og Nordavind var det eneste norske håpet igjen i den lukkede kvalifiseringen for sommerens Minor.

To seire, eller to tap var oppskriften på videre avansement eller eliminering, og mange, inkludert dem selv, hadde gitt laget underdogsstempelet.

I første runde stod CR4ZY på motsatt halvdel. CR4ZY, som nylig ble dømt om fra Valiance er rangert som verdens 17. beste lag i følge HLTVs rangering. Etter to jevne kart stod Nordavind til slutt på den tapende siden på både Vertigo og Dust 2.

I kamp nummer to mot danske Tricked måtte alle tre kartene til for å skille lagene, etter at Nordavind hentet seg mesterlig på Overpass fra 3-12. Siste kart, Inferno var jevnspilt før halvspilt, før det danske laget dro i fra etter sidebytte og sendte det siste norske håpet ut av turneringen.

– Han snakker bra, lytter og forstår hva vi vil

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jørgen «cromen» Robertsen
Haris «H4RR3» Hadzic
Jesper «TENZKI» Plougmann Mikalski

Jesper «TENZKI» Plougmann Mikalski var naturlig nok skuffet etter to strake tap i den lukkede kvalifiseringen. Han mener likevel at de kunne vunnet begge kampene.

– Jeg tenker at vi kommer inn til to kamper vi godt kunne vunnet. Vi gjør feil ettersom vi ikke har hatt tid til å trene i det hele tatt «H4RR3» fordi det har vært så mange kvalifiseringen. Vi må jobbe med feilene vi gjør.

Sindre Stien/Good Game

Akkurat Haris «H4RR3» Hadzic er blitt hentet tilbake i lagoppstillingen til fordel for Haakon «Radifaction» Tholo. Hadzic tilfører laget nødvendig aggresjon og storspilte tidvis for det norske laget. Mikalski er imponert over hva den norske spilleren har vist den siste tiden.

– Jeg synes «H4RR3» er veldig dyktig. Han snakker bra, lytter og forstår hva vi vil. Han har gjort akkurat det vi vil ønsket han skulle gjøre. Så vi mangler bare treningstimer sammen med ham.

Lagets taktiske leder Ruben «RUBINO» Villarroel var i etterkant både skuffet men fornøyd med lagets progresjon den siste tiden i to Twitter-meldinger. Mikalski deler synet til sin taktisk leder og mener at tid og trening vil være nøkkelen for å ta ytterligere steg.

– Vi trenger mer tid til å trene sammen, og bare prøve og prøve det beste vi kan, avslutter Mikalski.

Les også
Mange spillere utestengt av VAC - Esportal-klienten skyldig

Resterende kamper

MINOR CLOSED QUALIFIER

Vis mer

Avansert:
CR4ZY
Fnatic
Mousesports
North

Gjenstående lag:
Tricked
Sprout
BIG
Virtus.Pro
Heroic
NoChance

Eliminert:
Nordavind
Maknitude
Windigo
GamerLegion

Ut fra tabellen til høyre kan du se hvilke lag som fremdeles er igjen i turneringen. Det gjenstår fremdeles fire kamper for å se hvem som slår følge med Nordavinds første motstander CR4ZY, Fnatic, og til StarLadder Berlin Minor som går av stabelen 17. til 21. juli.

Onsdag 12. juni:

12:00 NoChance vs. Heroic
15:00 Virtus.Pro vs. BIG
18:00 Sprout vs. OpTic
21:00 Tricked vs. Ancient

Les mer om Counter-Strikes femtende major her »

De resterende kampene ser du på Starladder sin Twitch-kanal fra klokken 12:00 onsdag »

Siste fra forsiden