Dignitas - Counter-Strike

Nordmann blir en del av stjernelag

– Jeg er stolt over å ha signert for et legendarisk lag.

 Haris «H4RR3» Hadzic har spilt av og på for Nordavind de siste årene, nå får nordmannen ny drakt
Sindre Stien/Good Game

DISSE SPILLER FOR DIGNITAS

Vis mer

Håkon «Hallzerk» FJærli
Patrick «f0rest» Lindberg
Adam «friberg» Friberg
Haris «H4RR3» Hadzic

Halvor «vENdetta» Gulestøl (trener)

Dignitas annonserte mandag signeringen av nok en norsk stjerne i tidligere Nordavind-spiller, Haris «H4RR3» Hadzic. Siden Dignitas annonserte benkingen av både «GeT_RiGhT» og «Xizt» for en måned siden har Hadzic vært en av favorittene til å ta over i det legendariske laget. Hadzic får store sko å fylle, men har ikke annet enn positive tanker knyttet til fremtiden.

Haris «H4RR3» Hadzic har spilt av og på for Nordavind de siste to årene.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

– Det var mye følelser involvert da det ble tatt kontakt, og umiddelbart var jeg veldig gira og glad. Jeg er veldig stolt over å ha signert for et legendarisk lag med såpass store og dyktige spillere. Det blir bare flott å være en del av laget og organisasjonen, så jeg håper at jeg får lære masse og bli enda bedre sammen med Dignitas i lengden.

En stor ære

Hadzic har de siste månedene tilbragt tiden sin som både spiller for Nordavind sitt internasjonale lag, men også som trener for den norske satsingen, som spiller i Telialigaen. Selv om Hadzic har hatt sine positive virkninger på både det norske og internasjonale laget, legger han ikke skjul på at en endring var på sin plass.

– Når det kommer til Nordavind var de siste månedene veldig tøffe av mange grunner. Jeg tror femmeren bare kom til sin ende, fordi folk tenkte mer på seg selv enn laget, og da blir det sånn i lengden. Jeg lærte uansett mye av prosjektet, selv om resultatene kunne vært bedre om vi hadde vært mer profesjonelle og jobbet hardere, uten at jeg vil gå så mye mer inn på akkurat det, forteller Hadzic.

LES OGSÅ: TV 2-profil tar over som hovedtrener for Dignitas

Den tidligere Nordavind-spilleren trer inn i Dignitas med umiddelbar effekt, men ettersom femte spiller for klubben fremdeles ikke er annonsert er det usikkert når vi får se det nye laget for første gang. Hadzic har uansett ingen tvil om at det vil bli en lys fremtid.

– Det blir stort å kunne dele server daglig med «f0rest» og «friberg», ikke bare på grunn av historien deres, men også fordi de faktisk kan helt vilt mye om spillet som jeg gjerne vil lære mer av. Det er absolutt mye å glede seg til når det kommer til å spille med de to, men så klart også «Hallzerk», som har et helt latterlig høyt nivå inne når han virkelig vil. Ambisjonene er jo å vinne, og å hevde seg i toppen mot de beste lagene i verden. Når man har spillere av det kaliberet på laget sitt må man jo gå for å vinne absolutt alt, avslutter Hadzic.

LES OGSÅ: «Hallzerk» skal spille sammen med svenske Counter-Strike-legender

Siste fra forsiden