Smite World Championship 2015

Nordmann gjorde det skarpt i VM i Smite

SK Gaming stakk av med fjerdeplassen og to millioner kroner.

Smite World Championship ble stort i år.
Hi-Rez Studios

I helgen gikk Smite World Championship av stabelen i Atlanta, med over 20 millioner kroner i premiepotten. Den norske supportspilleren Bo «Bagdah» Katzenmaier var på plass, sammen med laget sitt, SK Gaming.

Nådde langt

Her er SK Gamings Smite-lag. Fv. CaptainTwig, Badgah, Realzx, ManiaKK, Zyrhoes. (Bilde: Hi-Rez Studios)

Laget begynte turneringen sterkt. To strake seiere mot lagene We Love Bacon og Cognitive Red sendte laget direkte til semifinalen. Her møtte de Titan, som til slutt skulle vise seg å være for sterke for SK Gaming.

Laget møtte igjen Cognitive Red for å kjempe om tredjeplassen. Denne gangen ble dessverre nordamerikanerne for sterke og slo SK 2-0. Cognitive Prime endte opp med å slå Titan i den spennende finalen som til slutt endte 3-2, og stakk dermed av med førstepremien på hele 9,9 millioner kroner.

Solid vekst

Cognitive Prime vant VM i Smite.

Smite ble lansert i fjor, noe som ble markert av utgiver Hi-Rez studios med en turnering med over 1,2 millioner kroner i premiepotten. Siden den gang har spillet samlet en solid spillerbase på om lag fire millioner unike spillere, og premiepotten i årets mesterskap har blitt nesten tjuedoblet. Utvikleren har også annonsert at spillet snart kommer til Xbox One.

Smite er også gratis å spille, og det burde ikke være veldig vanskelig å få konsollspillere til å prøve det ut. Hi-Rez utelukker ikke muligheten for at spillet også kan komme til PlayStation 4.

Nedenfor kan du se den avgjørende kampen om tredjeplassen, der SK Gaming spiller mot Cognitive Red.

Siste fra forsiden