Counter-Strike: GO / ESL One Cologne

Nordmann herjet mot CLG

Dignitas sendte amerikanerne ut av turneringen.

«Rubino» storspilte under dagens kamp mot CLG. Her fra DreamHack Minor.
Adela Sznajder/DreamHack

Den norske Counter-Strike-juvelen, Ruben «Rubino» Villarroel, strålte i dagens kamp mot amerikanske Counter-Logic Gaming. Med et sluttresultat på 16-1 i runder og 32-7 (drap-til-død-ratio) i statistikk på nordmannen, må man kunne si seg fornøyd.

– Selvtilliten er på plass

DETTE ER ESL ONE COLOGNE

Vis mer

16-lags major-turnering med omlag 8,2 millioner kroner i premiepotten. Lagene deles opp i fire grupper hvor de to beste lagene fra hver gruppe går videre til sluttspillet.

Gruppe A:
Astralis
Counter Logic Gaming
Gambit
Dignitas

Gruppe B:
Natus Vincere
Ninjas in Pyjamas
Optic
FlipSid3

Gruppe C:
Team Liquid
Virtus.Pro
mousesports
EnVyUs

Gruppe D:
SK Gaming
fnatic
FaZe Clan
G2

Daniel «DDK» Kapadia og James «JZFB» Bardolph som kommenterte kampen hadde ikke mye å tilføye ved kampslutt. Oppsummeringen deres var Villarroels fantastiske enmannsprestasjon.

– 32-7 er vel det som oppsummerer denne maktdemonstrasjonen, uttalte de under direktesendingen.

Dignitas var ikke fornøyd etter tapet mot rivalene i Astralis dagen før, og guttene var motiverte til å vinne over det amerikanske laget. Under intervjuet med Paul «Redeye» Chaldner uttalte nordmannen følgende.

– Vi forventet egentlig en jevn kamp, men vi åpnet kampen bra og kommunikasjonen gikk fint. I går gikk det ikke fullt så bra, men i dag klaffet alt sammen. Håper vi kan fortsette i samme flyten i morgen mot Astralis.

Etter spørsmål om egen prestasjon er begrunnelsen selvtillit.

– Absolutt alt fungerte for meg i dag. Det gikk bra mot TyLoo i kvalifiseringen også. Jeg var ikke fornøyd med egen innsats etter gårsdagen så jeg bestemte meg for gjøre det bedre i dag.

Etter seieren i dag vil de møte rivalene i Astralis for en elimineringskamp på torsdag klokken 11:00. Denne kampen spilles i best-av-tre-format.

– Kampen i morgen tror jeg blir en jevn kamp. Håper vi presterer bedre da enn vi gjorde på tirsdagen. Jeg har trua på resten av laget, vi må holde fokuset oppe og ha god kommunikasjon for å vinne, uttalte Villarroel på sendingen.

Oversikt over tidsskjemaet finner du her »

Les også
– Det er på tide å vinne King of Nordic

Siste fra forsiden