Smite Pro League

Nordmenn kjemper for å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i Smite

Høstserien i Smite Pro League er godt i gang.

Fra fjorårets regionalfinale i Smite Pro League
Helena Kristiansson/ESL

Lagene gjør seg nå klare for den sjette av ti uker i høstserien, den avsluttende delen av årets Smite Pro League, og er dermed over halvveis til en regionalfinale. De to beste lagene fra denne finalen vil gå videre til verdensmesterskapet og får sjansen til å spille om litt over 8,3 millioner norske kroner. Alt blir vist frem på profesjonelt vis via Hi-Rez’ egen Twitchkanal hver uke torsdag til søndag.

«Lawbster» og «Badgah» er våre norske håp i Smite Pro League
Helena Kristiansson/ESL, montasje Gamer.no

Nordmennene henger fortsatt godt med

Bo «Badgah» Katzenmaier og hans Fnatic-lag slet litt innledningsvis og ga fra seg flere overraskende poeng, men etter 9 seiere i 14 kamper har de nå klart å kjempe seg til en delt andreplass.

Heldigvis for Fnatic har nemlig de andre topplagene Europa også slitt med å ta poeng, noe som gjør at de fortsatt er med i kampen om topp fire og kvalifiseringsplass til regionalfinalen. Fnatic vil riktignok slite med å ta poeng i denne ukens runde der de møter hittil ubeseirede Epsilon ESports. Kampen spilles søndag 27. september, klokken 23:00 norsk tid.

Stillingen i Smite Pro League, Europa, etter 6 serierunder.

Emil «Lawbster» Evensens lag, Paradigm, har også vunnet 9 av 14 mulige hittil. Dermed deler de andreplassen med Fnatic. Titan, som kom på andreplass i fjorårets verdensmesterskapet, ligger hakk i hel på en fjerdeplass. «Lawbsters» menn møter antatt svakere London Conspiracy på lørdag 26. september, klokken 23:00 norsk tid.

Paradigm har, som Fnatic, gjort seg fortjent til andreplassen sin med godt spill i hele høst. Begge lagene viser at stabilitet og god kommunikasjon i et spill som Smite er ekstremt viktig.

Spennende høst i vente

Forutenom Epsilon ESports, som har overrasket alle denne sesongen og som troner på førsteplass, er det svært jevnt blant alle lagene i Smite Pro League. Det er fortsatt fire uker igjen og topp fire lagene skal møte hverandre minst én gang til før regionalfinalene så her kan mye skje.

Siste fra forsiden