WESG World Finals - Counter-Strike: GO

NOREG mister WESG World Finals

Visumtrøbbel setter en stopper for nysatsingen.

Kristian «Akez» Kornbakk og NOREG reiser ikke til Kina for WESG World Finals.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR NOREG:

Vis mer

Morten «zEVES» Vollan
Kristian «Akez» Kornbakk
Jørgen «cromen» Robertsen
Ole Kristian «Marcelious» Langan
Even «nafu» Leirvik

WESG World Finals er en av verdens største Counter-Strike: GO-turneringer målt i premiepenger. I utgangspunktet skulle 32 lag kjempe om en premiepott på svimlende 11 millioner kroner, men flere lag har sett seg nødt til å trekke seg fra turneringen.

Ukraina måtte melde forfall tidligere denne uken grunnet personlige årsaker, og enkeltspillere fra Russland har også meldt frafall av samme årsak. Nå må også Norges kort, NOREG melde forfall grunnet visumtrøbbel. Det kommer frem i i en melding lagleder Morten «zEVES» Vollan la ut på Twitter søndag formiddag.

NOREGs debut offline lar vente på seg.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Kjente lag som SK, Cloud9 og fnatic er blant flere sterke lag som er kvalifisert for turneringen i Haikou, Hainan i Kina som starter tirsdag 13. mars. NOREG var opprinnelig også kvalifisert etter en sterk turnering tidligere i Barcelona. Nå må det endelige sluttspillet ses hjemmefra.

Vollan melder samtidig at laget er påmeldt til Copenhagen Games, hvor det kan forventes at flere norske lag også vil delta. NOREG er fremdeles på utkikk etter en organisasjon å representere.

Det lykkes ikke Gamer.no å komme i kontakt med Morten «zEVES» Vollan for en kommentar.

Siste fra forsiden