Hearthstone: Global Games

Norge endte på tredjeplass i VM i Hearthstone

Kina ble for sterke i semifinalen - det kinesiske laget vant hele turneringen.

Team Norge før kampen mot Kina.
Skjermbilde

Landslaget til Norge i Hearthstone fikk i helgen bryne seg mot sju av de beste landene i Hearthstone, under Hearthstone Global Games. Den aller første dagen så skulle åtte bli til fire, og Norge åpner sin turnering med seier over Singapore 3-2. Det var et forventet resultat, selv om Singapore kjempet godt for seg.

I gruppefinalen møtte Norge på Brasil som ble for sterke, og de tapte 3-1 til slutt. Dermed måtte de vinne over Bulgaria for å gå videre til topp fire. Dette gjorde de med glans, og kunne midtveis i turneringen være stolte over å være det eneste europeiske laget videre i sluttspillet. Med seg på reisen fikk de med seg New Zealand, Brasil og semifinalemotstander Kina.

LES OGSÅ: – Vi er det beste laget som er igjen

Team Norway med caster «Frodan» etter seieren mot Bulgaria
Skjermbilde

Godt rutinert Kina

Semifinalemotstanderen skulle vise seg å bli mange hakk for store for Norge. Etter veldig gode runder tidligere i mesterskapet så var Kina i et godt driv også inn mot denne utslagsgivende kampen. Norge på sin side hadde mer eller mindre møtt motstand hele veien, men denne gang sa det stopp. Kina vant oppgjøret 3-0.

Vi ble vitne til et Kina som hadde gode forutsetninger på grunn av hva de trakk opp av kortstokken, mens Norge fikk et verre utgangspunkt, og hadde ikke like mange strenger å spille på.

Eirik «ntR» uttalte seg via Twitter med misnøye om noen av trekkene, men sukker ikke for mye av den grunn.

Etter kampen kunne man se et svært skuffet Norge ta hendene til hodet i det som skulle være siste mulighet for gull i dette mesterskapet. Norge viste fortsatt kvalitet og sikret seg en historisk bronsemedalje, selv om gutta i rødt gjerne skulle sett en annen farge på medaljen.

Kina vant til slutt turneringen over Brasil.

Siste fra forsiden