Battlefield 4

Norge mot Sverige i en uoffisiell landskamp

Neste uke møtes 66 spillere til et oppgjør i regi av nettmiljøet Battlefield.no.

Førstkommende tirsdag er det klart for et nytt «Bigwar» i det populære skytespillet Battlefield 4. Dette er massive, organiserte oppgjør med 32 spillere og én kommandør på hvert lag. Kampformen har lang tradisjon i Battlefield-serien, og i Norge er det Battlefield.no som har gått i bresjen for å samle miljøet til halv-organisert spill.

Samler det norske miljøet

– Battlefield.no har plukket opp tråden igjen i Battlefield 4. Dette er den fjerde i rekken av «Bigwars», men sett i lys av hele Battlefield-serien blir det «Bigwar» nummer ett hundre og noe, forteller arrangørene til Gamer.no.

Spillerne på hvert lag deles opp i «squads» og hver slik underavdeling har én lagleder som kommuniserer med kommandøren, som på sin side har ansvaret for overblikk og hele lagets strategi gjennom kampene. God kommunikasjon er dermed essensielt for å lykkes.

Kampen mellom Norge og Sverige ble annonsert tirsdag denne uka og påmeldingen har vært åpen for alle som ville delta. Interessen var tydeligvis enorm for allerede på få minutter var påmeldingen til det norske laget fylt opp. De som melder seg på nå havner i en venteliste.

Åpent for alle

– Alle kan delta i «Bigwar». Her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder, men vi forsøker å gjøre det så rettferdig som mulig slik at alle har like muligheter til å være med, sier arrangørene.

Oppgjøres mellom Norge og Sverige starter tirsdag 4. februar klokken 21 og vises med kommentatorer på YouTube-kanalen til Battlefield.no. Underveis i sendingen vil det deles ut premier til både tilskuere og deltakere.

Vil du vite mer om Battlefield 4?
Les hvordan skytespillet har satt en ny standard for sjangeren »

Her er opptaket av forrige «Bigwar»-arrangement:

Siste fra forsiden