Counter-Strike: Global Offensive

Norges regjerende seriemester i Counter-Strike står uten organisasjon

Tar med seg Adam «PAINT» Fjellum i søken etter et nytt hjem.

London Conspiracy i aksjon mot Oslo Lions i finalen av Telenorligaen høsten 2015.
Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

– Vi og London Conspiracy har kommet til et punkt der det er best for alle parter at vi skifter beite, forteller lagleder Aleksander «Phreako» Prøis til Gamer.no.

Ti norske spillere og en svenske har vært innom etter at den britiske organisasjonen startet med Counter-Strike sommeren 2014, men fellesnevneren hele veien har vært lagleder Prøis.

London Conspiracy blir intervjuet etter seieren i Telenorligaen. Fra venstre: Pål «Polly» Kammen, Bjørn «Skurk» Maaren, Kristoffer «Mystic» Michelsen, Markus «maak» Karlsen og Fredrik «slap» Junbrant.
VGTV

Skal spille så mye som mulig fremover

Søndag gikk kontraktene til spillerne i den nåværende lagoppstillingen ut uten å bli fornyet. Dermed står fem spillere og en lagleder uten finansiell støtte i ryggen.

– Det innebærer rett og slett at vi står på egne ben, uten støtte. Veien videre for oss nå handler om å spille så mye som mulig og kvalifisere oss for de offline-arrangementene vi kan. Laget vil fortsatt holde sammen, uavhengig av kontraktssituasjonen, forteller Prøis.

LES OGSÅ: BX3 bytter ut hele Counter-Strike-laget fem måneder etter signering

Counter-Strike-laget har deltatt på både små og store internasjonal turneringer de siste årene, men slitt med å hevde seg nevneverdig når det virkelig gjelder. I Norge vant de imidlertid høstsesongen av Telenorligaen etter en overbevisende seier mot Oslo Lions i finalen.

Adam «PAINT» Fjellum går inn i laget og erstatter dermed svensken Fredrik «slap» Junbrant.
HLTV.org

Det skal ikke være noe dramatikk knyttet til beslutningen om å gå hvert til sitt.

– Vi hatt to (tre om man regner med den ene måneden i desember 2014 før gutta gikk til LGB) flotte perioder i London Conspiracy, og vi takker dem for all mulig støtte, skriver Prøis i en melding.

«PAINT» erstatter «Slap»

Den siste tiden bestod laget av Markus «maak» Karlsen, Bjørn «Skurk» Maaren, Kristoffer «Mystic» Michelsen, Pål «Polly» Kammen og Fredrik «slap» Junbrant. Sistnevnte har valgt å takke for samarbeidet, og inn kommer Adam «PAINT» Fjellum fra BX3. Dermed blir det en ren norsk lagoppstilling, som vil gå under navnet Team Panters inntil de finner seg et nytt hjem.

TEAM PANTERS BESTÅR NÅ AV:

Vis mer

Markus «maak» Karlsen
Bjørn «Skurk» Maaren
Kristoffer «Mystic» Michelsen
Adam «PAINT» Fjellum
Pål «Polly» Kammen

Les også
– Det er bra med en trøkk i trynet allerede nå

– Hva ser dere etter hos en ny organisasjon? Hva blir viktig for dere fremover?

– Vi ser etter en stabil samarbeidspartner, som vil være i stand til å tilby oss full offline-support, som vil si at de dekker både reise, opphold og eventuelt inngangspenger til alle LAN vi deltar på. Dette kravet vil være absolutt. Deretter har vi noen andre ting som vi kommer til å diskutere med aktuelle organisasjoner/sponsore, svarer han.

Siste fra forsiden