Norges største FIFA-turnering er tilbake

Vi skal kåre landets beste FIFA 14-spiller.

De siste årene har vi engasjert tusenvis av spillere gjennom flere enorme FIFA-turneringer her på Gamer's Paradise. I fjor deltok over 2500 spillere i en PlayStation 3-turnering som kulminerte i en direktesendt finale i TV 2 Sportens lokaler i Bergen.

Både på Xbox 360 og PlayStation 3

Denne høsten gjennomfører vi for første gang turneringen på både Xbox 360 og PlayStation 3. Dermed får alle lik mulighet til å kalle seg Norges beste FIFA 14-spiller.

Les også: Ofte stilte spørsmål om vår FIFA 14-turnering

I samarbeid med TV 2 Sporten har vi satt opp åtte kvalifiseringskvelder for hver plattform, listet i bunn av artikkelen. Hver kveld dedikeres til enten Xbox 360 eller PlayStation 3. Du melder deg på den kvalifiseringsrunden som passer for deg, og må regne med å sette av inntil tre-fire timer for å gjennomføre de fire kampene som må spilles for å sikre en plass i sluttspillet.

Er det fullt den eneste datoen du kan spille? Sett deg på ventelisten, så skyves du inn dersom andre deltakere ikke bekrefter oppmøte innen turneringsstart.

Seksten spillere fra hver av delkvalifiseringene går videre til to sluttspill. Sluttspillet for PlayStation 3 er 31. oktober, mens Xbox 360-spillerne kjemper om finaleplass 1. november.

Meld deg på Xbox 360-kvalifiseringen her
Meld deg på PlayStation 3-kvalifiseringen her

10 000 kroner til vinneren

Finalen spilles på Xbox 360 og går av stabelen under SpillExpo på Lillestrøm helgen 8.-10. november. PlayStation 3-finalisten vil få mulighet til å spille med PlayStation 3-kontroller på Xbox 360.

Vi kommer tilbake med nøyaktig dato og hvordan publikum kan se finalen så snart dette er klart.

Vinneren stikker av med 10 000 kroner, og både andreplass i finalen og andreplass i sluttspillene for hver plattform kan vente seg minst like heftige premier som i fjor.

Vi inviterer alle til å melde seg på og konkurrere om å kalle seg Norges beste interaktive fotballspiller!

Les også
Anmeldelse: FIFA 14

Kvalifisering på Xbox 360:

Kvalifisering på PlayStation 3:

Siste fra forsiden