LGB eSports / Counter-Strike: Global Offensive

Norsk Counter-Strike-talent renvasket av Valve

LGB og Valve har foretatt en grundig etterforskning av Kristoffer «MystiC» Michelsen

Valve

Dette er LGB eSports

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Joakim «jkaem» Myrbostad
Pål «Polly» Kammen

Preben «prb» Gammelsæter (reserve)
Kristoffer «Mystic» Michelsen (reserve)

Ryktene har florert rundt Kristoffer «Mystic» Michelsen de siste ukene. Det har vært påstått at spilleren har hatt en såkalt Valve Antijuks-utestengelse på en gammel Steam-konto.

LGB har avkreftet disse ryktene i en pressemelding på sine hjemmesider.

– Siden vi solgte Håvard «rain» Nygaard fra laget har vi prøvd ut to nye spillere i flere kamper de siste ukene. En av spillerne vi har prøvd ut er Kristoffer «Mystic» Michelsen, som har levert til våre høye forventninger så langt. I løpet av prøveperioden har det gått rykter om at spilleren har en utestengt Steam-konto.

LGB fikk spørsmål fra svensk media om å etterforske dette. Organisasjonen handlet raskt og kom i dialog med Valve.

– Kristoffer «Mystic» Michelsens etterforskning har gitt oss klare bevis. Ryktene som omringer spillerne stemmer ikke med funnene som har blitt gjort. Spilleren er ikke assosiert med kontoen som har blitt utestengt, og har dermed ikke jukset. Michelsen kan dermed delta i de store turneringene som styres av Valve på lik linje med andre spillere.

Venter på bekreftelse

Dermed ser det ut til at de nye spillerne i LGB kommer til å bli Preben «prb» Gammelsæter og Kristoffer «Mystic» Michelsen. Organisasjonen har ikke bekreftet dette enda.

Det er ventet at en bekreftelse vil komme i løpet av de nærmeste ukene. Det har ikke lykkes Gamer.no å komme i kontakt med LGB eSports.

Mystic i en kamp mot FlipSid3 i Fragbite Masters

Siste fra forsiden