PUBG - Omaken

Norsk PUBG-lag henter finsk superstjerne

Veteranen «Jembty» går fra Team Solomid til Omaken.

PUBG Corp, Omaken (Montasje: Gamer.no)

Norske Omaken Sport kunne torsdag avduke Jere «Jembty» Kauppinen som nyeste medlem av klubbens PUBG-lag. Den finske superstjernen stiller med fartstid fra storklubbene Faze, Liquid og TSM, som Omaken-sjef Joachim «Noobwork» Haraldsen håper kan løfte klubben enda et hakk.

– Dette er en storsatsing som viser at vi virkelig satser på å bli best i verden. Erfaringen «Jembty» bringer med seg kommer til å gi oss rutine på det aller høyeste nivået, og vi vet at han kommer til å pushe hele laget opp og frem, sier Haraldsen i en pressemelding.

Introduksjonen av «Jembty» betyr ingen umiddelbare endringer for troppen, som ledes av kaptein Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen. Haraldsen forteller til Gamer.no at målet er å prøve forskjellige ting fremover, for å finne den løsningen som passer best.

Disse spiller for Omaken

Vis mer

Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen
Paavo «Pag3» Voutilainen
Valteri «Vazku» Jussila
Luke «Teabone» Crafer
Jere «Jembty» Kauppinen

Finnen selv forteller at han var på leting etter en klubb som kunne hevde seg blant de aller beste i verden, og mener at Omaken var det perfekte valget.

– Jeg ville til en klubb som har de samme høye ambisjonene som meg, og det har virkelig både Joachim og Omaken. I tillegg føler jeg at de andre spillerne i laget virkelig har potensialet til å hevde seg i verdenstoppen, så for meg var dette en veldig enkel beslutning.

Omaken Sport startet offisielt opp tidligere i år, med mål om å erobre PUBG-verden. Klubben fikk en vanvittig start med andreplass i sin aller første turnering, men røk på en nedtur da laget ikke klarte å kvalifisere seg til storturneringen PGS.

PUBG-kartet Vikendi er snart tilbake.
Ny trailer viser de mange endringene øya har vært gjennom siden sist »

Siste fra forsiden