Norsk skjønnhet taler for romspill

Den halv-norske skjønnheten Kristianna Loken, skal i følge Vivendi Universal låne bort stemmen sin til det kommende spillet Battlestar Galactica.

Spillet som er basert på en kjent TV-serie skal etter planen lanseres på Xbox og PlayStation 2 i november, men det er foreløpig ukjent hvilken figur "Terminator 3"-stjernen skal smykke med sin nordiske stemme. Andre skuespillere som blir med prosjektet, inkluderer blant annet rolleinnhavere fra selve TV-serien: Dirk Benedict og Richard Hatch. Også Dwight Schultz fra serien "A-Team" og løytnant Barclay fra "Star Trek: The Next Generation" blir med på morsomhetene.

Lanseringen av Battlestar Galactica, et romspill som lar deg suse rundt i verdensrommet med kokende lasere, markerer 25-årsjubileet for TV-serien ved samme navn. Serien forteller historien om den siste menneskekolonien som er på flukt fra en ond robot-rase, og som leter etter sitt mystiske hjem - jorden. Spillet finner sted 40 år før hendelsene på TV, og tar for seg livet til unge William Adama og hans første opplevelser ombord i romskipet Galactica. Som den unge helten skal spillere slå tilbake mot en overveldende hær av Cylon-er, og blande seg inn i massive rom-kamper. Det hele utfolder seg over en rekke historiebaserte oppdrag, som befatter alt fra kamper til leteaksjoner, eskorter og speiderarbeid.

Spillet utvikles av selskapet Warthog, og distribueres i både Europa og USA gjennom Vivendi Universal.

Siste fra forsiden