LGB eSports / Counter-Strike: Global Offensive

Norsk stortalent har signert for LGB eSports

Kristoffer «Mystic» Michelsen bekreftet som lagets fjerde spiller.

Valve

Dette er LGB eSports:

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Joakim «jkaem» Myrbostad
Pål «Polly» Kammen
Kristoffer «Mystic» Michelsen

Preben «prb» Gammelsæter (reserve)

Onsdag kveld ble det klart at Kristoffer «Mystic» Michelsen har signert en permanent avtale med det norske topplaget LGB eSports. Michelsen har figurert i flere uker som reservespiller etter at kanskje Norges beste Counter-Strike-spiller, Håvard «rain» Nygaard, ble kjøpt av Team Kinguin.

I en pressemelding på sine hjemmesider skriver LGB følgende:

Kristoffer «Mystic» Michelsen er klar for LGB eSports.

– Etter at rain og Maikelele forlot oss, har vi spilt regelmessig med to reservespillere. Preben «prb» Gammelsæter og Kristoffer «Mystic» Michelsen har figurert ofte i disse rollene. Med disse spillerne har vi klart å opprettholde nivået og prestasjonene har blitt påvirket minimalt. Michelsen er vår nye spiller og vil bli en del av det framtidige LGB-laget, som erstatter for Håvard «rain» Nygaard. Michelsen kom som lyn fra klar himmel mot den internasjonale scenen sammen med oss, og viste seg å være gull verdt. Han imponerte i sine første kamper med laget, hvor han ble tungen på vektskålen i flere oppgjør.

Kevin Mikkelsen som er LGB sin manager, hadde følgende å si om signeringen:

– Det er med stor fornøyelse at vi endelig har signert Michelsen til laget. Han er en ung og talentfull spiller som tar med seg masse krutt til laget. Vi er kjempespent på å se hvordan han utvikler seg innad i laget. Han har gode rollemodeller og spillere rundt seg nå som kan hjelpe han i å utvikle sin spillestil.

Ingen bekreftelse på femtemann

Preben «prb» Gammelsæter fortsetter å figurere som reserve.

Preben «prb» Gammelsæter fortsetter som reservespiller for det norske laget enn så lenge, da ingen av partene har bekreftet om spilleren blir en del av laget på permanent basis.

Gammelsæter har spilt sammen med mange av de andre spillerne tidligere i blant annet London Conspiracy, og har god internasjonal erfaring. Det er ventet at LGB vil enten bekrefte eller avkrefte dette i løpet av kort tid.

Siste fra forsiden