Norsk uflaks under Dreamhack Open

Og bare nesten for hjemmehåpet i Sverige.

De to norske StarCraft II-spillerne Jens «Liquid’Snute» Aasgard og Kristoffer «TargA» Marthinsen forsøkte å kvalifisere seg til det store spillarrangementet Dreamhack i helgen. Marthinsen imponerte stort i første runde i gruppespillet, der han vant seks og tapte kun ett kart i løpet av tre kamper.

I runde to havnet han uheldigvis i samme gruppe som vår andre norske spiller. Aasgard hadde ikke noen god turnering, og tapte alle tre kampene. Bedre gikk det med Martinsen, som vant to og tapte en kamp. Dessverre holdt det ikke for videre spill i turneringen, fordi han hadde en dårligere poengsum enn spilleren på andreplass.

Nesten svensk suksess

Dermed var det over og ut for de norske spillerne i denne runden med Dreamhack. Til tross for tidlig utgang av turneringen viste Marthinsen at han kan få gode resultater mot de beste spillerne i verden.

Den svenske spilleren Johan «NaNiwa» Lucchesi spilte imponerende godt i sluttspillet, og sikret seg en plass i finalen. Her møtte han den sterke sør-koreaneren Lee «Leenock» Dong Nyoung. Etter fem intense kamper var det til slutt koreaneren som trakk det lengste strået, og fikk dermed med seg over 50 000 norske kroner i førstepremie.

Alle kampene kan sees i opptak via den offisielle hjemmesiden til turneringen.

Tilbake i Norge startet gruppespillet i Norwegian StarLeague denne helgen. Tre av de fire gruppene har nå spilt sine kamper. «Kare», «Diffe», «Liquid’Snute», «Icho», «Snitchables» og «zUP» er så langt klare for sluttspillet.

Kampene legges ut i opptak her.

Spennende sluttspill i League of Legends

Vårsluttspllet i League Championship Circuit, både for den amerikanske og europeiske ligaen, ble spilt i helgen. Her braket de beste lagene sammen i mange intense og minneverdige kamper i jakten på store pengepremier.

TSM Snapdragon var en av favorittene i den amerikanske ligaen, og de taklet presset i finalen der de vant mot Good Game University. GGU kom på femteplass i seriespillet, og overrasket positivt under hele sluttspillet. De slo både Dignitas og Curse på vei mot finalen. Vinnerne fra TSM Snapdragon vant 300 000 norske kroner.

Alle kampene fra vårsesongen kan sees i opptak.

I det europeiske sluttspillet var det de to forhåndsfavorittene Gambit BenQ og Fnatic som skulle tevle om førstepremien. Etter fem intense matcher var det til slutt Fnatic som trakk det lengste strået. Dermed kunne de krones som vårens vinnere og smykke seg med 300 000 kroner i premie.

Les også
Anmeldelse:

De europeiske kampene finnes også i opptak.

Les også: Valve gjentar sin årlige Dota 2-turnering
Les også: Spennede finaler i Dota 2 og Heroes of Newearth i helgen

Siste fra forsiden