Norsk utgivelsesdato for Halo 2

Vi fikk akkurat en e-post fra Microsoft hvor de forteller den norske utgivelsesdatoen til denne etterlengtede etterfølgeren.

Halo er kanskje det enkeltspillet som har solgt flest Xbox-maskiner for Microsoft, og derfor er det slett ikke overraskende at mange gleder seg til etterfølgeren. Nå har Microsoft fortalt oss at den norske utgivelsesdatoen for Halo 2 er torsdag 11. november i år. Dette er med andre ord to dager etter den nordamerikanske utgivelsen, som er den 9. november.

Som i spillets forgjenger tar du rollen som Master Chief, en genmodifisert supersoldat. Han er den eneste som kan hindre menneskeheten i å bli ødelagt av den brutale rasen romvesener som kaller seg "The Covenant". Spillet vil inneholde en rekke nye fiender, samt nye våpen og dobbelt så mange kjøretøyer. I tillegg vil det endelig være mulig å spille det på nett sammen med andre ved hjelp av en helt nydesignet Internett-støtte via Xbox Live.

For mer informasjon om dette spillet kan du sjekke produktsiden vår eller det offisielle nettstedet (som du finner i relaterte lenker under reklamen).

Siste fra forsiden