League of Legends / Digitality X

Norske League of Legends-lag kan sikre seg fordel på Digitality X denne uka

Nettbasert kvalifisering til sommerens LAN torsdag og fredag.

Riot

Digitality X arrangerer denne uken en nettbasert forhåndskvalifisering for League of Legends-turneringen de skal holde i sommer. Hovedturneringen er åpen for utenlandske lag, men kun norske lag får delta i kvalifiseringen. I følge reglene er det imidlertid tillatt med inntil to utenlandske spillere.

De tre beste lagene fra kvalifiseringen blir seedet når hovedturneringen fyres opp i Stavanger til sommeren. I tillegg får vinnerlaget dekket fem LAN-billetter og får tilgang på et VIP-området.

Premiepotten i League of Legends-turneringen på Digitality X er på 63 500 kroner, hvor vinnerlaget stikker av med 40 000 kroner.

Her kan du registrere deg til kvalifiseringen »

E-sportturneringene på Digitality X vil foregå i denne salen i Stavanger Forum.
Stavanger Forum

Kvalifiseringen gjennnomføres på kvelden torsdag 28. april og fredag 29. april og har plass til 16 lag. Utvalgte kamper blir vist på Twitch-kanalen til Digitality X, og kommenteres av Eskil «Fearsome» Uggen og Julian «DogSledder» Nash, godt kjent fra sendingene i Telenorligaen de siste årene.

I tillegg til League of Legend blir det også en nordisk turnering i Counter-Strike: Global Offensive på Digitality X. Det populære King of Nordic-konseptet debuterer dermed som offline-arrangement, med samme premiepott og premiefordeling som League of Legends. Det er også ventet en Hearthstone-turnering, men detaljene om dette er ikke kjent enda.

Digitality X arrangeres over fire haller i Stavanger Forum fra torsdag 30. juni til søndag 3. juli. Festivalen skal romme både et tradisjonelt LAN, e-sportturneringer, spillmesse og cosplay.

Konseptet er et samarbeid mellom og Stavanger Forum og den veldedige organisasjonen GeekCrew, som blant annet har stått bak RogaHack tidligere. I tillegg er nøkkelpersoner fra både Gigacon, The Gathering og ByLAN kommet med i prosjektet.

Rykker opp til norsk toppdivisjon med unge, lokale talenter fra Tromsø:
– Jeg ville ha noe som var mitt eget, som jeg hadde skapt med noen jeg kjente, sier lagleder i Sprutnoobs »

Siste fra forsiden