Nostalgisk GTA-klone til 360

Retro City Rampage skifter hovedformat.

Retro City Rampage er en GTA-parodi hvor presentasjonen minner mer om konsollspill fra tidlig på nittitallet enn dagens tredimensjonale stortitler.

Spillet foregår i en by som rett og slett bare heter Theftropolis City, og du spiller en skurk som må stjele biler, kjøre fra politiet og generelt oppføre deg så uvettig som overhodet mulig.

GTA på SNES?

Spillet skulle egentlig komme eksklusivt til WiiWare, men nå har planene blitt endret. I stedet vil spillet debutere på Xbox Live Arcade, og komme til WiiWare senere. Xbox 360-lanseringen vil finne sted til sommeren, mens Wii-utgaven kommer til høsten.

Destructioid har snakket med hovedmannen bak spillet, Brian Provinciano, og han begrunner endringen på følgende måte:

– For å kunne fortsette å lage disse spillene, og ikke bli nødt til å steke hamburgere etter at Retro City Rampage er ferdig, måtte det bli et multiplattformspill.

Begge versjonene kommer til å få mer innhold enn det som opprinnelig var planlagt, inkludert flere oppdrag og spillbare figurer. 360-versjonen får også ekstra Xbox Live-funksjoner, som en «challenge»-modus og muligheten til å ta opp film fra spillet.

Siste fra forsiden