Diablo IV

Ny Diablo IV-trailer setter scenen for spillets historie

La kampen mot Lilith begynne.

Med to uker igjen til lanseringen av Diablo IV har Blizzard sluppet en historiefokusert trailer for spillet. Denne kan du se øverst i artikkelen.

Videoen setter scenen for den sentrale konflikten i Diablo IV. Her får vi se glimt av både demonen Lilith og engelen Inarius, som maner til krig i verdenen Sanctuary.

Lilith er tilbake for å skape bråk i Diablo IV.
Blizzard

Det nyeste Diablo-spillet tar serien tilbake til sine mørkere røtter. Spillere tar på seg rollen som én av fem forskjellige klasser – barbarian, sorceress, rogue, necromancer og druid – og tar opp kampen mot ondskapen som herjer i landet.

Vi fikk teste opplegget tidligere i år, og skribent Jørgen Bordal Andersen sa seg svært fornøyd med hva Blizzard har snekret sammen.

– Etter noen få timer med spilling er førsteinntrykket mitt av Diablo IV kjempepositivt. Følelsen av å slakte monstre med stilige ferdigheter er minst like god som den var i Diablo III, og det føles bra å få et Diablo-spill som går mer tilbake til den bekmørke tonen til opphavet sitt. Til tross for utallige timer med de tidligere spillene i serien har jeg aldri vært veldig engasjert i historiefortellingen, men dette spillet virker faktisk til å gå i noen nye interessante retninger, konkluderte han.

Diablo IV lanseres 6. juni, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Blizzard gjorde flere Diablo IV-endringer etter spillets betatest »

Siste fra forsiden