Ny informasjon om Darkwatch

Sammy Studios har gitt ut nye detaljer, skjermbilder og en trailer fra Darkwatch: Curse of the West.

I forbindelse med at Sammy lanserer det offisielle nettstedet til Darkwatch: Curse of the West har de lagt ut en del bildemateriale, samt en videosnutt. Denne viser den dystre verdenen spillet foregår i, og består av høykvalitets videosnutter fra spillet.

I tillegg er det bekreftet at det er Havok sin Havok 2-fysikkmotor som skal stå for den realistiske fysikken i Darkwatch. Andre nylige titler som bruker denne fysikkmotoren er Max Payne 2, URU, Deus Ex: Invisible War og Crash Nitro Kart. De som har spilt noen av disse spillene vet hvor mye en god fysikkmotor kan forbedre spillopplevelsen, og spill som Max Payne 2 har fått mye skryt for nettopp dette.

Jericho Cross sin tilværelse som en lovløs revolvermann ble snudd på hodet da han en dag ble bitt av en vampyr. Hans eneste håp for å redde sjelen sin er å drepe vampyren om bet ham, men det viser seg å bli vanskeligere enn han hadde håpet på. Vampyren har nemlig sin egen ondsinnede plan, og nå er vesten overfylt med horder av levende døde.

Darkwatch: Curse of the West er et førstepersons skytespill med massive spillområder, ikke-lineære oppdrag og dynamisk kunstig intelligens, både hos fiender og vennlige karakterer. Takket være koplinger til et hemmelig forbund dannet for å krige mot vampyrene får spilleren flere avanserte kjøretøy til rådighet, samt en rekke våpen som ikke var særlig vanlige i det ville vesten.

Jericho kan også ri på sin trofaste gamle traver, en demonisk hest. I og med at Jericho er en vampyr har han også spesielle evner, og disse må naturligvis spilleren utnytte seg av for å overleve kampen mot de onde hordene. Darkwatch: Curse of the West er ventet utgitt i fjerde kvartal i år, til Xbox og PlayStation 2.

Videoen kan du laste ned herfra:

Siste fra forsiden