Ny kvalifisering lørdag

Denne helgen fortsetter spillturneringen i StarCraft II og Crysis 2.

For noen uker siden sparket vi i gang vår landsdekkende spillturnering Gamer’s Paradise. Her skal nordmenn konkurrere i fire spill, StarCraft II (PC), Crysis 2 (PC), FIFA 11 (PS3) og Gran Turismo 5 (PS3). Alt avsluttes med en fysisk finale i Oslo helgen 24. til 26. juni.

Les også: Premier for over 250 000 kroner

For å komme til finalen må man gjennom en kvalifisering. Vinnerne her går videre til et sluttspill som skal avgjøre hvem som flys til hovedstaden. Det er totalt åtte kvalifiseringscuper for hvert spill, og i morgen er det klart for den sjette i spillene StarCraft II og Crysis 2.

Om du ønsker å vise dine ferdigheter i Crysis 2 eller StarCraft II (gjelder også om du røyk ut av de forrige cupene) kan du registere deg her. Det er kun PC-utgavene vi bruker her.

Frist for påmelding til morgens cup er lørdag klokken 20:00. Klokken 20:15 setter vi opp hvem som møter hvem. Deretter spiller man utover kvelden, frem til vi står igjen med åtte spillere. Totalt 32 spillere fra hvert spill går videre til sluttspillet 14. juni.

Les også: Slik gjennomføres StarCraft II-turneringen
Les også: Slik gjennomføres Crysis 2-turneringen

Registrer deg for kvalifisering her

Får du ikke blitt med i morgen? Neste kvalifisering er tirsdag 31. mai, mens den siste går lørdag 4. juni.

Lykke til!

Merk: Turneringene i FIFA 11 og Gran Turismo 5 har stått på vent på grunn av situasjonen med PlayStation Network og PlayStation Store. Kvalifiseringen i disse spillene starter 1. juni. Mer informasjon kommer denne helgen.

Siste fra forsiden