Ny utgivelsesdato for Thief: Deadly Shadows

En gledelig nyhet til de som venter på det neste Thief-spillet: Den norske utgivelsesdatoen er endret, og nå er det ikke mange ukene igjen å vente.

Som de av dere som følger med på forumet vårt antakelig har lagt merke til, har vi fått bekreftet fra de norske distributørene at den nye norske utgivelsesdatoen til Thief: Deadly Shadows er 11. juni, altså en uke tidligere enn det som tidligere var planlagt. Den nye datoen gjelder både Xbox og PC-versjonen.

Thief-spillene har oppnådd kultstatus, takket være det unike snikebaserte gameplayet og den store friheten de tilbød. Spillene var på mange måter forut for sin tid, og selv om det er tydelig at andre spilldesignere har latt seg inspirere av dem, er gameplayet i Thief-serien enda relativt unikt. Derfor er det ikke overraskende at det er mange som gleder seg til det tredje spillet i serien.

For å feire at Thief: Deadly Shadows snart er på markedet har Eidos akkurat gitt ut en ny video fra spillet. Filmsnutten varer i litt over ett minutt og er på 5 MB. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden